Kartupeļu ēdieni

Mūsdienās kartupelis ir demokrātijas simbols - gastronomiskais ekvivalents džinsiem – der gan veciem un jauniem, gan resniem un tieviem, gan bagātiem un nabadzīgiem.
No kartupeļiem var pagatavot vienkāršus un garšīgus ēdienus gan tad, kad makā svilpo vējš un ledusskapī tukšums, gan izsmalcinātus sacepumus vai gardas pankūkas, kas lieliski piestāv bagātīgam svinību galdam.

Izdevumā atradīsiet gan kartupeļu ēdienu receptes pirmsalgas dienai, gan tādas, ko ar lepnumu varēsit likt galdā visos tuvojošos šāgada nogales svetkos.

Mēs piedāvājam receptes rudens un ziemas sezonai, kurās kartupeļi ir:
a) gan kā pamatēdiens - pankūkas, biezputras, cepti krāsnī un uz pannas;
b) gan kā piedeva gaļas, dārzeņu un zivju ēdieniem;
c) gan kā sastāvdaļa sacepumos, zupās, sautējumos kopā ar gaļu, dažāda veida sieriem, jogurtu, dažādām garšvielām.

1.49 EUR

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

Norēķinu iespējas

Abonēt vari arī zvanot
klientu servisam

67292633

Kuponu atlaides