Ēdam mājās

Ārkārtas situācijas laikā daudzās ģimenēs jaukākais sevis iepriecināšanas veids ir gardu maltīšu gatavošana.
Turklāt, maltītēm taupīgi, gudri, garšīgi jāizlieto pašizolēšanās sākumā sapirktie griķu, rīsu, dažādu putraimu krājumi.

Tāpēc daļa recepšu izdevumā iekļautas tieši ar tādu domu - lai pagatavotu ko gardu no pieliekamā krājumiem ikdienas maltītēm.

Otra recepšu grupa veidota domājot par pavasari, kad daļu maltīšu no virtuves un ēdamistabas pārcelim uz dārzu, terasi, balkonu.
Gatavosim uz grila vai ugunskura.
Taču, ja nav iespēju ēst ārā, tik pat labi šīs receptes var gatavot arī mājās - uz plīts vai cepeškrāsnī.

Žurnālā publicējam receptes ar viegli pagatavojamiem, uzmundrinošiem, vitamīniem bagātiem un enerģiju pēc ziemas sniedzošiem ēdieniem, ko ērti pagatavot gan brīvā dabā, gan mājās.
1.Pavasarīgiem ēdieniem no jaunajiem kartupeļiem un sezonas dārzeņiem.
2. Ugunskura un citām zupām, uzkodām, un viegliem gaļas ēdieniem.
3. Plātmaizes un pīrāgi ar rabarberiem.
4. Dažnedažādas marinādes vistas, cūkas, liellopa, jēra gaļai.
5. Gardas mērcītes, ko ēst pie gaļas un salātiem.

1.55 EUR

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

Norēķinu iespējas

Abonēt vari arī zvanot
klientu servisam

67292633