Ceļvedis vīna pasaulē
Šajā izdevumā aprakstām populārāko stilu un vīnogu vīnus, ko ikviens pircējs var nopirkt lielveikalā - ko cilvēks var sagaidīt, atverot konkrētā vīna pudeli:
*sausu vai augļainu garšu;
*vai būs daudz muti savelkošo miecvielu;
*vai vīns būs viegli saldens vai izteikti sauss;
*vai to var baudīt vienu vai labāk tikai kopā ar ēdienu;
* īss apraksts, kā šis vīna stils radies, no kādām ogām to izgatavo;
*kādā temperatūrā to baudīt, ar kādiem ēdieniem sader;
* pie katra vīna konkrēta recepte - ēdiens, ar ko vīns noteikti ļoti labi ies kopā.
Žurnālā aprakstām slavenāko reģionu un vīnogu vīnus, piemēram,
1. Bordo sarkanvīnus no Francijas;
2. Riohas reģiona vīnus no Spānijas;
3. Toskānas, Pjemontas un Apūlijas vīnus no Itālijas;
4. Douro ielejas vīnus no Portugāles;
5. Čīles carmenere, Jaunzēlandes Sauvignon Blanc, Burgundijas Pinot Noir, Mozeles rīslingu , Argentīnas malbeku;
6. Portvīnu, Prosseco, Lambrusco un citus vīnus, par kuriem, stāvot veikalā pie vīna plaukta, vērts zināt to izcelsmi, aromātu un garšas raksturojumu.