Siltumnīcā audzēti tomāti, gurķi, paprika, garšaugi, melones

JAUNS SPECIĀLIZDEVUMS! TOMĀTI !

Jaunajā speciālizdevumā esam aptaujājuši žurnāla „Dārza Pasaule” pieredzējušos ekspertus un apkopojuši viņu padomus populārāko kultūraugu – tomātu, gurķu, paprikas, meloņu, garšaugu – audzēšanā piemājas siltumnīcā.

Uzzini, kā izvēlēties šķirnes un pareizo augsni!
Kā stādīt un laistīt?
Kā ēnot, vēdināt un mēslot?
Kā profilaktiski aizsargāt šos augus no slimībām šosezon, kad Latvijā amatieriem pieejami vairs tikai pāris fungicīdu, kuriem nav nepieciešama apliecība, lai tos iegādātos un lietotu?

Mūsu eksperti Mārīte Gailīte, Elga Bražūne, Aivars Presnikovs, Ieva Žukauska, Jānis Haļzovs, Māris Narvils un arī pārējie šos padomus dod no daudzos gados savā siltumnīcā pārbaudītas pašu pieredzes, nevis no grāmatās salasītām teorētiskām gudrībām.
Tāpēc izdevumā uzzināsiet dažādus knifus:
kāpēc tomātus labāk laistīt no rīta, nevis vakarā;
kā neapmaldīties gurķu pazaru džungļos, jo tās aug kā trakas, it īpaši, ja siltumnīcā gadījies iestādīt lauka gurķu šķirni;
kādai vasarā jābūt gaisa temperatūrai, lai siltumnīcu pa dienu sāktu ēnot, bet naktīs – atstātu vaļā vēdlogus;
kāpēc melonēm nekādā gadījumā nedrīkst izkniebt sānvasas.

1.30 EUR

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

Norēķinu iespējas

Abonēt vari arī zvanot
klientu servisam

67292633