Olu un Biezpiena ēdieni

Jauns izdevums
“Olu un biezpiena ēdieni”

Receptes – olas un biezpiens uzkodās, omletēs, salātos, pankūkās, desertos

Knifi un padomi:
• Kā izvārīt olu pareizi
• Kā atbilstoši galda etiķetei ēst mīksti un cieti vārītu olu
• Kā izvārīt olu bez čaumalas
• Kā gatavot neparastās – pīļu, zosu, fazānu, pērļu vistu olas

Noderīgas zināšanas:
• Kāpēc mūsdienās fabrikas olām ir košāki dzeltenumi nekā lauku olām
• Kā tulkot uzrakstus uz olu iepakojuma kastēm
• Vai baltās un brūnās olas atšķiras garšas un uzturvērtības ziņā
• Kuras olas izturīgākas olu kaujās

0.98 EUR

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

Norēķinu iespējas

Abonēt vari arī zvanot
klientu servisam

67292633